Idag har jag badat,badat och badat!

Nu sitter jag här i lobyn igen, fast nu vågade jag att gå in och sätta mig i en soffa, haha! Iaf, idag har jag inte gjort så mycket annat än badat,ätit och solat. Dagen började med att vi gick och käkade frukost vid halv 10. Och sen dess har vi leggat vid poolen/havet. Här är det så himla bra att poolen ligger precis ovanför/bredvid havet. Så det är nästan bara att gå imellan, super bra! Har även hunnit fått i mig både mat och glass när jag inte badade. Men vid 5 tiden gick vi tillbaka till rummet och då duschade jag och fixade mig! Så nu väntar jag bara på att dom andra ska bli klara för sen tar vi nig en tuk tuk ner till byn/stan. Hoppas ni har det bra där hemma i kalla Sverige ;) går fortfarande inte att ladda upp bilder från varken appendix eller från safari.. Men kolla in min instagram eller twitter för att se mer bilder. Instagram: nosrednaa Twitter: aagnes3



Det här är paradiset skillnad mot det förra hotellet!

Just nu så sitter jag precis utanför lobyn på en trappa. För det är ända stället som det finns wi-fi på. Finns verkligen inge internet på hotellrummet.. Så får gå hit varje dag för att blogga,twittra och instagrama. Iaf, vid halv 10 imorse så hämtade en bil upp oss som sen körde oss ut till hamnen i krabi. Där tog vi en båt ut till koh lanta. Eller tog gjorde vi ju inte, utan vi hade bokat båt turen ut till ön. Så efter 2 timmar, runt 1 tiden kom vi fram hit till hotellet. Och sen dess har vi badat i poolen och i havet. Här ligger havet precis nedanför poolen. Skit fint är det!! Men det är så jädrans varmt i havet så det är inte så svalkande.. Man brände sig nästan när man gick i, haha! Kan bara säga dn sak: det här hotellet är mycket finare och fräschare än det förra! Inte lika mycket djungel här, haha ;) aja, nu ska jag gå tillbaka till rummet och göra iordning mig, för om en stund tarvi en tuk tuk ner till stan/byn! Bloggar från min mobil just nu och det är så himlans segt att ladda upp bilder, så skiter i det. Lovar att ladda upp fler bilder imorgon!



Sista natten på det här hotellet!

Nu är klockan tjugo i 11 på kvällen och jag ska snart gå och sova. Kvällen spenderades att gå på samma gator som jag har gjort dom senaste kvällarna. Fast idag fick jag med mig en ny bikini!, Typ det ända jag har köpt förutom ett par hörlurar och tre armband, haha! Fast har ju såklart köpt glass,annanas och super goda pannkakor. Alltså mat har jag köpt, haha :D Iaf så är det här sista natten på det här djungel hotellet. För imorgon på morgonen åker vi båt ut till koh lanta. En Ö som ligger cirka 2 timmar här ifrån med båt. Hoppas bara att det är gratis wi-fi där på hotellet.. Aja, nu ska jag sova för ska upp vid 8 imorgon..



Här är det aporna som är tjuvar!

Idag vart det en hel dag på stranden, eller iaf från 11-3 :D, Tog en tuk tuk till stranden imorse, tar cirka 5 minuter från hotellet till stranden med en tuk tuk. Så stranden ligger inte så långt från hotellet som tur är! På stranden så finns det en väg/gång/trappor över ett berg så man kommer till en annan strand. Så vi gick dit en snabbis för att se hur det såg ut. På vägen dit så stötte vi på cirka 20 små apor, dom sprang lite kors och tvärs vid benen på en, gulliga var dom :D Men det var en jobbig väg över berget, cirka 1000 trappsteg.. Men sen när vi gick tillbaka och vi nästan var framme där vi började så satt det nog 40 små apor där på trappan/trä plankorna. Vissa av dom bråkade och vissa andra blockerade vägen så man nästan inte kom förbi.. Och då stannade pappa plötsligt och skulle ta upp min kamera och ta kort på mig,syster och mamma, för att aporna blockerade våran väg så vi inte kom fram. Och smart som pappa är så stallde han ner min kamera väska bredvid en apa. Och den tog plötsligt den och var nära att springa iväg med den. Men då vart det dragkamp mellan pappa och apan, och pappa förlora.. Men precis bär apan sprang iväg ryckte pappa till i den så apan släppte. Men då hade apan istället fått tag på mitt lins-lock till kameran så det sprang den iväg med det. Fast som tur var sprang den bara iväg med det 20 meter ifrån oss. Och efter cirka 5-7 minuter tröttnade den att bita på lins-locket så då passa mamma på att gå fram och ta den. Fast apan såg inte jätte glad ut efter det, hahaha! Inte alla som har blivit bestulen av en apa.. Sen så käkade vi och tog en tuk tuk hem. Fast det var ingen tuk tuk den här gången utan vi fick sitta på flaket på en flakbil. Och när vi kom tillbaka till hotellet så hoppa vi i poolen i nån timme. Och nu har jag precis duschat och om en stund drar vi upp mot stan för att äta och shoppaaaa! Bilden: jag när jag åt annanas igår. Fast jag äter det varje dag, eheh!




Redan lite smått upp bränd..

Tredje dagen jag är i Thailand och jag har redan bränt upp mig lite på axlarna.. Fast lite skillnad sen jag var hör sist, då brände jag upp mig efter bara en dag. Iaf, idag så tog vi en long tail båt ut till en halv ö som heter Railay. Vi kom till väster sidan på Railay och mamma sa att öster sidan var finare, så då gick vi dit. Gick först fel så vi fick gå tillbaka, men sen kom vi rätt! Och den stranden var inte alls lika fin som väster stranden. Men därifrån gick vi till en annan strand som hette Phra Nang. Och den var jätte fin så där låg vi och solade&badade fram till halv 3 då vi tig en long tail båt hem! På Phra Nang så sprang det runt små apor. Jätte söta var dom, speciellt baby aporna, haha :D Var även ett offer grejsimojs där i en grotta. Där offrade man trä&metall snoppar, inte direkt så normalt.. Aja, när vi kom tillbaka till hotellet så hoppade vi i poolen och nu har jag precis duschat. Så om nån timme drar vi nog upp mot stan. För klockan är bara halv 5 här! Bilden är ifrån hotellet, så ser det ut när vi ska gå till våran bungalow/hotellrum. Rena rama djungeln här!!




Havet-gymmet-poolen!

Andra dagen i Thailand är snart avklarad, haha! Idag drog vi först ner till havet efter vi hade käkat frukost med färsk annans och färsk vattenmelon. Det ni, det får inte ni i Sverige till frukost;) Badade, solade och gick längs stranden på förmiddagen. Sen tog vi 1 timmes massage på stranden, gud vad skönt det var!! Var även min första massage i mitt liv men inte min sista iaf. Sen käkade vi och drog tillbaka till hotellet. Och då fick pappa&jag för oss att vi skulle träna. Så hela familjen drog oss till hotellets gym och tränade i typ 40 minuter, haha! Och sen hoppade vi i poolen en stund. Nu ska vi spela kort och sen dra oss upp mot stan och käka och shoppa ;)




Framme i thailaaaaand!! :D

Nu har jag äntligen kommit fram till hotellet och hittat wi-fi! Flygresan hit tog samanlagt cirka 13 timmar med mellan landning. Först vare att sitta på planet från Stockholm till Bangkok i 10 timmar, sjuuukt långtråkigt vart det. För man fick ingen egen dataskärm.. Fast dom visade både breaking dawn part 1 och Alvin och gänget 3. Så dom två filmerna kollade jag på. Sov även bort 1 och en halv timma. Och resten av tiden spelade jag på ipaden/mobilen, eheh. Sen när vi kom fram till Bangkok så var det att vänta 2 timmar tills vi satte oss på nästa plan till krabi. Och det tog cirka 1 och en halv timme. Den tiden sov jag bort totalt, vilket var huuur skönt sim helst, haha! När vi kom fram till flygplatsen här var det en halv timme's bilfärd till hotellet. När vi kom fram till hotellet så var klockan 10 på thailänsk tid, och den thailänska tiden ligger 5 timmar före svenska tiden;) och på direkten när vi kom hit så gick vi och käka frukost sen sov vi tills klockan var två. Snacka om att vi var trötta, hade knappt sovit någe på ett helt dygn.. Iaf så har vi hunnit checkat poolen i någon timme och nu ska vi snart bege oss ut till stan för att handla lite och äta! Hoppas ni har det super bra där hemma, pussss!  Gick inte att ladda upp bild just nu..



On my way to Arlanda!

Har suttiti i bilen sen klockan 9 imorse, alltså snart 2 timmar.. Som tur är vi framme om nån halv timme :p, sen är det att vänta på flygplatsen i cirka 3 timmar, men dom timmarna kommer nog gå snabbt för ska äta där också. Och det är nog den ända maten, förutom godis, som jag kommer äta dom senaste timmarna. För hatar flygplans mat, den är alltid så himla äcklig :s

 




sista inlägget från min dator på över 2 veckor.

sista inlägget från min dator på över 2 veckor, känns ju lite sådär..
men jag kommer nog klara mig utan den, kommer nog bara sakna den lite gran ;)
skillnad från mina underbara vänner, dom kommer jag sakna massvis!!
ni vet vilka ni är, och hoppas ni inte saknar mig för mycket ;)
aja, nu ska jag sova, ska ju upp vid 8 imorgon -.-
bloggar från ipaden imorron!
pusss&godnatt sötnosar♥

pic-jag idaaaag.



kärlek till den här filmen♥

har ju läst bökerna ett par gånger, så vet ju vad som kommer hända ;)
just nu har det bara kommit ut en mini trailer, längtar tills en längre trailer kommer ut!
men mest till när filmen har premiär!! :D



twittär äääänd instägräm,

nu medans jag är borta så kommer jag ju att försöka blogga 1 gång varje dag,
om det inte blir varje dag blir det iaf varanan dag! :)
men jag kommer även vara aktiv på både twitter&instagram när jag får tid.
och det blir nog oftare än vad jag bloggar!
så börja gärna followa mig på både twitter&instagram,
för mer snabba uppdateringar och mer bilder! :D
Twitter: aagnes3
Instagram: nosrednaa




be happy,

pic-jag idaaaaag!



vid den här tiden imorron sitter jag på planet,

okej, imorron så är det dagen med det stora T,
åker ju nämligen till Thailand imorron, tror inte direkt nån har missat det ;)
iaf, så kommer det ta 12 timmar med flyg dit, med mellan landning.
så vi är framme där på måndag på morgonen tror jag :)
sen så är vi i Krabi mellan måndag-fredag.
och på fredagen så åker vi båt ut till koh lanta,
där är vi mellan fredag-torsdag och åker sen till baka till Krabi.
och mellan torsdag-tisdag så är vi i krabi.
så på tisdagen vecka 15 så åker vi hem igen!
kommer bli 16 superdupermega bra dagar :D
den här resan så tänkte jag faktiskt blogga medans vi är där.
fast vi tar inte med datorn, men vi tar med iPaden.
så ska försöka blogga 1 gång om dagen, fast det blir ju inga kamera bilder då.
för dom kan man ju inte ladda in till iPaden.
men det blir andra bilder från min mobil&padan, :D
pic-headern som kommer vara medans jag är borta!



bra start på dagen,

startade dagen med att kolla när kusinen spelade innebandy poolspel!
så gick upp vid 9 imorse, och åkte till kumla vid 10,
för han spelade sin första match 10.30 och andra 11.30.
men hans lag,kumla, förlorade båda sina matcher xd
dom var inte direkt så duktiga men dom är bara 8-10 år.
så det kanske inte är så konstigt! :)
nu ska jag käka sen packa det allra sista tills imorron :D



2 dagar kvar till thailand!

vart klar med hemkunskapen för nästan 1 timme sen, riktigt skönt!
så nu den senaste timmen har jag chattat med dom i EOUU.
det är det projekt som vi håller med på PI:n.
och i det projektet så är det vi(sverige), och 4 andra länder med i.
så den 15 april kommer dom komma hit :D, läs mer om det hääär.
iaf, snart så blir det sängen, ska bara kolla på big brother först, eheh.
och idag är det ju bara 2 dagar tills jag åker till thailand!
så imorron kommer jag skirva mer om resan, just so you know ;)

pic-från några dagar sen, skyller på syster att det inte blev en bild från nu.
men hon råkade stänga av webcamen, och jag vet inte hur man startar den..



summer inspiration!




sista skoldagen på några dagar!

sista dagen i skolan på 2 och en halv vecka nu!
kändes ju inte bara liiiite skönt ;)
hade ju fysik prov idag, kunde inte allt, men tror ändå jag kommer få E eller högre på det.
eller jag hoppas på det iaf, haha!
har även haft hemkunskap idag, då vi dukade upp lång bord,
och åt massa påskmat, eller massa är ju att ta i.
men vi åt lite påskmat med god efterrätt till, haha :D
sa även hejdå till alla kära klasskamrater som jag inte kommer se på över 2 veckor.
vissa var glada över det och vissa inte, haha :p
aja, nu ska jag skriva klart hemkunskapen!!
pic-jag idag när jag plocka blommor till påskbordet!



you make my heart race,

säger godnatt nu, och taggar sista skoldagen på 16 dagar!!!
puss&godnatt på er sötnosar♥



snart, snart är jag där igen!

pic's-from thailand 2010!



fil,flingor och socker=tummen upp!

har precis käkat en skål med fil,flingor och socker♥
godaste mellanmålet, eller vad man nu kan kalla det :p
träningen idag gick bra, spelade mest match och pratade om matchen på söndag,
för om vi/dom vinner den, så vinner vi även serien i 96 :D
vi har ju redan vunnit serien i 97, haha ;)
men jag missar ju den matchen för åker ju till thailand på söndag,
och medans dom spelar match sitter jag på ett trångt flygplan..
aja, nu ska jag plugga till fysik provet imorron,
gud vad kuuuuul♥♥♥♥♥

pic-jag idaaaaag,



åker på träning nu!




en bra låt!




mjukglaaaass!

har varit en kort med lite små jobbig dag idag,
har haft 2 prov idag, varav svenska provet var rättså lätt.
medans matteprovet var desto svårare, hann även inte klart med den..
så hoppas jag får fortsätta med det imorron!
annars så har dagen varit bra :)
har även ätit årets första mjukglass, super gott!!! :D
nu ska jag skriva klart hemkunskapen och ta någe och äta,



4 dagar kvaaaaar!

kom hem för cirka 1 timme sen,
men har pluggat till proven imorron och käkat!
och nu sitter jag och kollar på tv, och fixar ny header medans jag är i thailand!
är ju trotsallt bara 4 dagar kvar tills jag åker, yeeeah :D
fatta thailand i 16 dagar, kärlek♥♥♥♥♥
kommer bli superduper mega awesome!
iaf, så ska jag snart sova, är ju trotsallt skola imorron..
ska bara kolla klart på programet på tv:n jag kollar på :p
pic-från thailand2010, snygg tjej ;), HAHAHAHAH!



det kommer komma en nykomling,

skoldagen har varit lååång idag, inte roligt att sluta halv 4..
men sånt är livet, som tur är har vi bild sist, så det är inte så jätte ansträngande :p
körde lite nostalgi på bilden också, och spelade upp massa låtar,
som jag,linnea&michelle lyssnade sönder när vi gick i 5:an, haha..
tror inte dom andra tyckte det var lika roligt som vi, men vi fick några goda skratt iaf ;)
förutom det så har dage varit rättså normal :)
fick även reda på att vi ska få en ny i klassen nästa vecka..
och nu ska jag bara ladda över lite bilder för fotoläxan,
och sen runt 5 tiden kommer mamma och hämtar mig för då ska vi till mina kusiner.
direkt efter den drar jag på fotokursen, så ja, vi hörs ikväll :D



I wish you knew I existed,

drar  mig till sängen nu,
och hoppas morgon dagen kommer bli awesome!
puss&godnatt på er♥
pic-från vintern 2011, eheh



serie vinnare i 97 serien, whopwhop!!

vann matchen mot askersund med 6-0,
så nu har vi vunnit serien, även fast vi har en match kvar :D
för ingen kan komma ikapp oss poängmässigt!
alltså är det här andra året i rad vi vinner 97 serien.
hur awesome är inte det?! :D
nu hoppas jag att tjejerna vinner match på söndag i 96 serien.
för då vinner vi 96 serien också,
men om dom förlorar den kommer vi komma 2! :)
pic-jag från när vi vann dm i 97 serien!



åker på match nu!

möter askersund på hemma plan i 97 serien!
om vi vinner idag så vinner vi serien :D
eller jag tror det iaf, hahah..

pic-från dm-finalen i 96 serien!



om 6 dagar så kan jag gå så här igen,




idag är det tisdaaaaaag!

skönt att börja skoldagen med hemkunskap och att börja tio över nio är ännu skönare!
gjorde rulltårta och vek tvätt på hemkunskapen,
för vi orkade inte göra hemma gjorde köttbullar, haha :D
förutom hemkunskap har jag haft 3 andra lektioner idag.
så dagen har varit rättså chill,
förutom att jag fick veta att jag har svenska test/prov på torsdag,
kul 4 prov den här veckan och 2 inlämnings uppgifter, döööööö.
aja, 1 prov och en inlämningsuppgift är klar iaf, haha :D
nu ska jag plugga till proven och skriva på hemkunskaps läxan!
pic-jag idag, plus att jag har rosa mjukisar och vita strumpor på mig,



i hope tomorrow will be a good day,

pic-jag idag, ehehe!



funny things,




put the music on,

pic's-tagna av mig för någon vecka sen!



4 letkioner på en dag är chill!

idag är det måndag, och bara 6 dagar kvar tills jag åker till thailand!
kommer bli superduper mega awesome, yeeaa :D
iaf, idag i skolan så hade jag 4 lektioner, för 1 var inställd.
och det var idrotten oturligt nog :/
hade även muntligt so prov idag i halv klass.
och det gick bra tror jag, vi ska fortsätta med det imorron,
för vi hann inte klart med det idag, haha :p
men nu ska jag börja skriva på hemkunskaps läxan..
pic-jag just nu!



en bra låt.

säger även godnatt nu,
och hoppas ni har haft en bra helg!



lite frågor med svar,

1. Tänk på den sista person som sa att jag älskar dig, tror du den menade det?
Ja,

2. Vill du bli tillsammans med en 18-årig vid ålder du är nu?
Ja, men bara om det är harry ;)

3. När var sista gången du var aggresiv och glad på samma gång?
Tror det var i torsdags, haha!

4. Skulle du någonsin le mot en främling?
Beror på vilket humör jag är på.

5. Finns det någon person i din närhet som är upprörd över att du har kontakt med en speciell person?
Nej, inte vad jag vet.

6. Har du hört en låt som påminner dig om någon idag?
yesss,

7. Vad exakt har du på dig just nu?
Mjukisbyxor och en t-shirt, slappardag♥

8. Hur ofta lyssnar du på musik?
Flera gånger varje dag

9. Bär du jeans eller mjukisbyxor mest?
Tror jeans, men mjukisarna kommer inte långt efter!

10. Tror du att ditt liv kommer att förändras dramatiskt före 2013?
Mja, vi får väl se ;)

11. Är du en social eller en asocial person?
Oftast social. beror på med vem och när också

12. Har du någonsin kysst någon vars namn börjar med bokstaven "A"?
Ja, eheh.

13. Vad sägs om "R"?
Nej,

14. Bryr du dig om folk pratar illa om dig?
Absolut inte, dom får tycka vad dom vill om mig!

15. Om du kunde ändra din ögonfärg, skulle du?
Ja, till bruna ögon, eller halft ljusblåa ögon.

16. Finns det en kille som du skulle göra absolut allt för?
Mja, 

17. Nämn något om den här dagen du ogillar
allt med plugga att göra,

18. Är det gulligt när killar kysser dig på pannan?
jaa, 

19. Är du tillsammans med den senaste personen du pratade med?
Är inte tillsammans med någon

20. Finns det någon som regelbundet (andra än familj) säger "Jag älskar dig" till dig?
Ja, mina älskade vänner♥

21. Har du någonsin velat ha någon du kunde inte ha?
haha, ja..

22. Vem var den sista personen du talade med innan du gick till sängs igår kväll?
Pappaaaa

23. Får du en massa förkylningar?
Nej, är nästan alltid frisk!

24. Är det någon som hatar dig?
Har ingen anning, men det finns det säkert!

25. Tycker du om att titta på skräckfilm?
Jaa, jag älskar skräckisar!

26. Vill du ha hål i din tunga?
Ja!!

27. Om du var tvungen att ta bort ett år av ditt liv helt, vilket skulle det vara?
Öhm, jag vet inte riktigt, kanske förra året?

28. När var sista gången du berättade att du älskar någon?
För några dagar sen,

29. Tror du någon har känslor för dig?
haha, nej, det tror jag inte!

30. Tror du att någon tänker på dig just nu?
Det hoppas jag på iaf!

31. Hade du en bra dag igår?
Ja, det hade jag!

32. Tänker tillbaka 2 månader sedan, var du i ett förhållande?
Nej,

33. Har någon sagt att de aldrig vill förlora dig?
Ja

34. Vad är det bästa med skolan?
Mina underbara vänner♥

35. Har du någonsin passerat anteckningar till dina vänner i skolan?
Fattar inte frågan, men det har jag nog, haha!

36. Var du singel under förra sommaren?
Ja

37. Är ditt liv liknande som det var för två år sedan?
Nej,

38. Hatar du den senaste killen du hade en konversation med?
Neje, 

39. Har du någonsin gillat någon person du aldrig trodde du skulle gilla?
haha, ja..

40. Är du bra på att dölja dina känslor?
Ja, det jag iaf.

41. Har du kysst någon vars namn börjar med ett "J"?
Nope,

42. Föredrar du att vara vänner med tjejer eller killar?
Det är bra att ha både och!

43. Hur är ditt hjärta?
Bra.

44. Vem pratar förmodligen en massa skit om dig just nu?
Jadu, ingen anning, haha!

45. Kommer din nästa kyss vara ett misstag?
Ingen anning,

46. Tjejer älskar när pojkvänner gråter, korrekt?
Beror väl på vad dom grinar över.

47. Vem var den sista personen du var i telefon med?
en jävla telefon försäljare..

48. Har du någonsin känt dig ersatt?
Ja.

49. Vaknade du arg?
Nej.

50. Är du en svartsjuk person?
hehe, ja.. 

51. Senaste person du gråtit framför?
Gråter inte ofta framför folk, så minns inte.

52. Finns det någon du aldrig kommer att glömma?
Ja

53. Om den sista personen du kysste skulle komma till dig 3:00 på natten, skulle du släppa in den?
Beror på vem det var jag kysste

54. Har du någonsin gillat någon som dina vänner hatade?
Mja, 

55. Ljug inte nu, är den sista person som du smsade attraktiv?
HAHA, om jag var kille, självklart!

56. Om personen du gillar säger att den gillar någon annan, vad skulle du göra?
Finns väl inte så mycket att göra.



whopwhop, nu är jag klar med no:n! :D

skrev klar no grejsimojsen för typ 30 min sen, gud vad skönt det var!!
men nu måste jag börja skriva min hemkunskaps läxa..
och den ska vara lika lång, 2-4 sidor, bläää.
fast först ska jag kolla på bigbrother som jag missade igår :)
så lite kul blir väl denna söndag, haha :D
pic-jag just nu, upp&ner.



oldie memories,

pic's-den dagen jag och syster fick våra op.



idag är det fint väder ute,

idag ser det ut att bli bra väder,
och jag kommer vara inne hela dagen och plugga.
känns ju inte så kul, men tror inte jag kommer plugga hela dagen,
för det kommer jag ändå inte orka, haha :D
men blir nog också att fortsätta packa lite till thailand,
är ju trotsallt bara 1 vecka kvar tills jag åker dit, whopwhop :D
nu ska jag fortsätta skriva på no:n, känns som jag skriver det varje dag nu.
men blir aldirg klar med den, hahaha!



sleeeeep,

nu drar sig en trött tjej sig mot sängen för att sova!
och taggar för ännu en plugg dag imorron..
om man vill ha A i alla ämnen så gäller det att plugga som satan, haha.
hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft iaf :D
puss&godnatt på er sötnosar♥
snäll som jag är så får ni lite ögongodis en lördags kväll som denna :D

pic-världens underbaraste killar!



13-0, yeaaah!

vinst med 13-0 är ju inte så pjåkigt, haha ;)
var inte direkt en spännande match,
när vi väl fick in första bollen så fick vi in fler,fler och fler!
spelade back idag, så vi hade inte så mycket att göra.
vart typ bara 2 skott på mål, om man inte räknar rullningar till bea i mål.
för då kanske det var 10 st, haha :p
men direkt efter matchen åkte familjen till sibylla och käkade.
och nu sitter jag här hemma i onepiecen och bara myser framför gladiatorerna!
pic-jag just nu!



har ni sett någe snyggare? ;)

pic's-jag igår kväll, ehehe



drar till farmor nuu :D

nu åker jag till farmor och äter våfflor med släkten!
sen direkt efter det sticker jag till örebro för att spela match mot ösk vit i 97 serien!
hoppas nu på vinst, för då går vi verkligen upp i serieledning, haha :D
men vi hörs när jag kommer hem ikväll nån gång! :)
pic-jag just nu!



my dearest friend,

pic's-tagna för några dagar sen!



nu=plugga ännu mer!

vart väckt av mamma vid 9 tiden imorse -.-
gick ner och käkade frukost på direkten, macka med marmelad&ost på.
och nu sitter jag här både framför tv&dator, haha!
ska fortsätta skriva på no labbrapporten nu, måste skriva en hel A4 sida till..
aja, det kommer nog bli bra i slutändan, haha :D
pic-jag just nu,



i want to dream about you tonight,

pic-jag just, med pyjamas på sen igår kväll ;)



details in my garden/farm




10 klänningar att dö för!




usch på att plugga,

säger bara fyra ord: jag hatar att plugga!
usch, det är så himla tråkigt, har hållit på och skrivit på min no labb-rapport.
i typ 2 timmar nu, och har typ skrivit halva nu.
men har inte skrivit hela tiden, för har plockat fram lite kläder jag ska ha med till thailand.
och ska fortsätta med det snart, men först ska jag bli klar med no:n..
aja, vad gör ni en sån här dag med bajs väder ute?
eller det är det iaf här, små dimmigt,grått och tråkigt väder är det!
man blir ju inte mer taggad på att plugga då :/
pic-jag just nu i min pyjamas, eheh!



pluggtips!

har lagt upp det här inlägget förut,
men tycker det passar in att lägga upp det nu igen!




tagga plugga hela dagen dååå!

idag är det fredag och det betyder heeeeelg :D
och det bästa är att vi är lediga idag, har studiedag eller vad det heter :p
så idag blir det att plugga,plugga,plugga!
har 3 prov, 2 skriv uppgifter och 1 läxa den här veckan, inte alls roligt.
men åker ju bort nästnästa söndag till thailand :D
så har 1 extra prov den här veckan och 1 extra skriv uppgift.
aja, kommer bli en tuff vecka men det är det värt.
för sen sticker jag till thailand, woopwoop! :D
pic-massa skolböcker från en annan gång jag hade super mycket läxor..



sängen ropar på mig,

nu säger jag godnatt, och drar mot sängen för att sova.
har varit en lång dag, som har varit både bra&dålig.
men jag hoppas ni bara har haft en bra dag! :)
aja, puss&godnatt!

pic-sliten tjej.



put the mu-music on!

pic-my iphååååne!



jaha, ännu en förlust..

skit match helt rent sagt, gick inte alls speciellt bra för oss idag.
men det är inge att deppa för, bara tagga om till nästa match på lördag!!
som ni nog förstog så förlorade vi. förlorade med 4-3..
aja, nu ska jag kolla på big brother som börjar precis nu :)
är ju ledig imorron så kan ju kolla på det, haha :D
hoppas ni har haft en bra kväll, för min var sådär för vi förlorad..

pic-bara för att göra inlägget lite gladare, hihi!



drar iväg på match nu!

möter sköllersta på hemmaplan i 96 serien!
är inte så jätte taggad just nu, men kommer bli det så fort jag kommer till åsbro!
nu jäclar vinner vi det här tjejer, wohooo!! :D
pic-från dm finalen 12



peace.rock.thumb up.




kul att missa bussen..

kom hem precis nu, skulle igentligen kommit hem för 30 min sen.
men missade oturligt nog bussen, så pappa fick hämta mig, hehe..
annars så har dagen varit bra, har haft 5 lektioner.
och en av dom var idrott, och idag var våran riktiga idrottslärare tillbaka :D
så vi körde fotboll/handboll och lite styrka, super roligt!
nu ska jag ta lite varm o'boy med grädde och kolla på bb :)
pic-jag just nuuu :D



i'm a superwomen,

nu får ni njuta av den här braiga låten innan ni ska sova, puss&godnatt♥



man kan se planeter på himmelen nu

har varit hemma i 1 timme snart, men har inte orkar bloggat förens nu, haha :p
men nu när jag äntligen orkat logga in på blogg.se, vet jag inte vad jag ska skriva..
kan ju säga att jag skulle gå ut och ta kort på sjärnhimmeln och planeterna som syns just nu.
men såklart så var kameran slut på batteri, så var bara att gå in igen -.-
så nu sitter kameran på laddning så ska gå ut igen snart och fota :D
aja,hoppas ni hafr haft en bra kväll/eftermiddag för det har jag haft!
pic-himmelen för några dagar sen!



åker på fotokurs nuuu!

pic-jag just nuu!



pic's from the dayy :D




directioner dagen idag :D

har även varit super fint väder ute idag med, hur awesome är inte det? :D
vi fick sitta ute och jobba på no:n, super skönt var det!
har varit en chill dag idag, hade inga inställda idag.
fast det kändes ändå som dagen gick fort, även fast jag slutade halv 4..
var ju directioner dagen idag, för er som inte visste det, haha :D
så spelade upp massa låtar av one direction på bilden och visade även deras musikvideor.
killarna i klassen var väl inte så jätte glada, menmen ;)
hade även ritat evighets symbolen på armen, för att bevisa att jag stödjer killarna :)
men nu ska jag ta någe och äta och sen kolla bb! :D
pic-michelle&jag idag, tagen av linnajaaaa!



drar iväg på träning nuuu!




pic's på syster från idag,

pic's-på syster tagna av mig förut, när jag skulle fota till fotoläxan!



in the window,




hatar skolmaten!

kom hem för cirka 1 timme sen, och sen dess har jag bara chille dillat!
käkade på direkten när jag kom hem, för var äcklig mat i skolan :s
så jag tog en billy's pan pizza, super gott, haha :D
idag i skolan så hade jag alla lektioner, ingen var inställd,
men vi hade vikarie på den lektionen då vi skulle ha prov.
så vi kommer ha provet nån annan gång -.-
aja, nu ska jag gå ut och fota till min fotoläxa tills imorron :)
pic-god mat!



puss & godnatt på er sockerpinglor♥

pic-jag todayyy!



just be yourself,




glass i stora lass :D

pic-jag just nu, hihi!



pic's from today!

pic's-från idag, kärlek till glassen♥



summer feelings today♥

pic's-tagna för cirka 1 timme sen, älska vädret♥♥



älska vädret just nu!

ojoj, vilket fint väder det är ute idag!,
fick ju lite summer feelings förut idag, stort tummen upp på det :D
härligaste känslan att komma hem vid halv 5 och det fortfarande är ljust ute!!
idag har jag käkat första glassen för i år i skolan.
jag&tjejerna slog på stort och cykla till ica maxi och köpte kulglass.
och på rasterna var vi ute i solen, hihihi :D
har även haft lektioner idag, fast en var inställd, lite smått skönt, haha :)
och på direkten när jag kom hem, för cirka 30 minuter sen.
så gick jag ut coh fotade lite i det fina vädret, super najs :D
fast nu måste jag plugga, usch och fy!
vill inte göra det när det är så fint väder ute, men jag måste ju :/
pic-jag&michan idag och linnea i bakgrunden!, ser ni att jag har nya brillor? :D



i'm going to dream good dream's tonight!

pic-jag för några dagar sen!



nu jävlar så kör jag på det här!! :D

pic.twitter.com/9J2QbkWF

tror ni att jag kommer lyckas? ;)




om 2 fucking veckor är jag i thailand!!!

värme,sol,stranden,havet,pool,shopping,shorts,linne,sommarkläder,
flipflops,barfota,godmat,annanas,melon,brun,bikini,glass!
och massa mer bra saker!
pic-från florida 2011!



ujujuj, inte dåligt att vinna med två siffrigt.

nej, matchen slutade inte nyligen, haha ;)
utan den började 1 och slutade 2!, men vi stanna och åt på donken på vägen hem.
matchen började riktigt bra, vi gjorde mål efter 8 sekunder i första perioden.
dröm start vart det verkligen, och det vart det även i andra perioden med!
då gjorde vi mål efter bara 6 skeunder, haha :D
som ni nog har funderat ut så vann vi matchen stort idag,
när slutsignalen löd så stog det 12-1 till oss, wohooo!
och dom gjorde inte ett ända mål, för jag råkade göra självmål, hehe :$
sen när jag kom hem från matchen så stack jag in till marieberg på direkten.
skulle hämta ut mina nya glajjor och fixa lite saker till syster,
men jag fick med mig 2 nagellack hem :p
aja, nu ska jag sätta mig ner och plugga en stund! :)
pic-jag just nu!



sticker iväg på match nu till nora!

blev väckt halv 9 imorse av mamma.
men det är för att klockan 10 så blir jag hämtad av madde,
för då drar vi iväg på match till nora där vi möter nora, haha :D
matchen är i 96 serien, samma serie som igår ;)
tänkte bara uppdater lite snabbt nu innan jag åker.
men hör av mig sen när jag kommer hem!
hoppas ni får en bra förmiddag :)

pic-jag&bella från dm finalen!



blir att dejta kudden nu!

snygg tjej osv.



jaha, grattis loreen till vinsten.

det hjälpte inte direkt att jag rösta 10 gånger på ulrik, han vann ändå inte.
men han kom 3:a, om jag inte såg fel, och det är super bra :D
när det stog mellan loreen&danny, så hoppades jag danny skulle vinna.
för han var mycket bättre än henne, och hans kläder var helt klart coolast i melo2012!
nu är ju också chansen att vinna eurovision song contest bortblåsen.
tror att både ulrik&danny skulle ha större chans än henne :)
aja, gratts loreen och hoppas du inte kommer sist i esc!
vinnar låten..



Melodifestivelen 2012 final!

jag hejar på ulrik!!, tycker han är helt klart bäst av alla 10,
men molly,david,danny&loreen är också rikgti bra! :)



jaha, då vart det en förlust då..

matchen gick väl bra, lillån var taggare än vad vi var..
så det blev förlust för oss, våran andra förlust i 96 serien, typiskt.
men man kan ju inte vinna varje gång!
matchen slutade 2-3 till dom iaf, och vi ledde med 2-1 välidgt länge.
men sen gjorde dom 2 snabba i tredje perioden, och vann..
efter matchen så stanna mer än hälften kvar och kolla när herrarna spelade.
och för dom gick det bättre dom vann med 14-7, haha :D
vi hade även två vuvuzel'or, och dom tuta vi i varje gång åsbro gjorde mål.
så det var ju inte bara en gång det lätt om dom..
pic-tummen ner för att vi förlora..



sticker iväg på match nu!

KÖTTAAAAA!!!

pic-från nån match i år!



don't give up,




jag har varit vaken sen 10.

blev väckt av syster för lite över 1 timme sen,
men låg kvar i sängen en stund, för orkade inte gå upp, haha!
har precis även käkat frukost och kollat twitter.
och nu ska jag upp och byta om och packa matchväskan till senare :)
har nämligen math vid 2 mot lillån i 96 serien, kötta!!!!
för julia, spelar i det laget så det gäller att inte förlora ;)
hoppas ni har haft en bra morgon :)



tycker ni busen i BB är bra?

har precis kollat klart på BB, blir så himla trött på hanna W&R -.-
och på allas bus, var roligt dom 2-4 gångerna dom busade.
men nu efter 7982730 gånger är det bara störnde..
eller vad tycker ni, tycker ni det är roligt med alla bus?
aja, ska inte gnälla mer om det nu! :)
utan kag ska gåc och lägga mig nu, har ju varit en låång dag idag :p
så, puss&godnatt på er gullefjun♥



världens bästa låt.




funny things,




just smile,




idag är det freeeedag!

idag är det fredag, kommer bli super skönt med helg nu :D
fast ska spela match hela den här helgen, eller 1 match per dag blir det!
iaf, idag har det väl varit en bra dag, har inte haft alla lektioner idag heller,
för vi skypade med dom eleverna från skolan,
som just nu är i sydafrika och besöker en skola där :p
och på en lektion kom det några och pratade om gymnasium val ;s
även denna fredagen så gick jag runt och interjuvade folk på skolan :D
och nästa fredag ska jag fixa och trixa och sätta ihop alla interjuver!
pic-jag just nu, hihi!



#stopkony

med detta tankeställande klippet i huvudet säger jag godnatt♥



love,




8-0.

matchen gick bra, vi gick in på planen och gjorde det vi behövde!
vi var inte specielt duktiga idag kan man väl säga ;s
men vi vann matchen med 8-0 iaf, haha :D
och jag gjorde även ett mål + en assist! :)
iaf, så kom jag hem för cirka 40 minuter sen,
och då så käkade jag på direkten, och sen startade jag datan :p
nu sitter jag och käkar glaaaass, och ska snart kolla på biggest loser.
säger bara, tur att man inte är så stor/tjock!

pic-jag just nu, glaaaass♥♥♥♥



tagga match nuuu :D

nu drar jag iväg till åsbrohallen för att spela match! :D
idag möter vi lillån, i 97 serien.
tror vi kommer vinna, för dom är inte så duktiga, :p
fast man ska ju aldrig gå ut innan och veta att man kommer vinna.
för då brukar man oftast förlora.
men vi borde vinna över dom iaf, haha :D

pic-jag idag i skuuuulan!



me and the sun,

pic-från i tisdgas,hihi!



i'm the best on poker!

i'm home from school now bitches ;)
okejokej, att skriva bitches var väl liite att ta i, men jag är hemma från skolan iaf! :D
har haft några stycken lektioner idag! :p
idrotten vart inställ, typiskt för mig, som älskar idrott..
men har ju match ikväll så får ju ändå röra på mig, höhö ;)
på lunschrasten idag så spelade jag poker med killarna i klassen.
och vi spelade om pennor, jag själv började med 3 pennor.
för det var dom ända pennorna jag hade..
men i slutändad gick jag därifrån med cirka 20 pennor, wohoo :D
kan säga att jag ägde ut killarna, inte lite, utan stort ;)
men nu sittr syster och väntar på mig ute i köket.
för vi ska käkaaaa nu! :D



purple&white,

pusss&godnatt på er sötnosar♥



home from the fotokurs!

stack iväg förut vid 7 till fotokursen som jag går på!
och kom hem igen för cirka 30 minuter sen :p
idag på kursen fick vi lära oss gyllene grejsimojsen,kompisitioner
och lite annat smått och gott :)
men det där med kompisitioner var bland det svårste jag lärt mig :o
fattar inte riktigt hur man ser linjerna i bilder..
men det är väl sånt man lär sig med tiden! :D
jag gjorde en liten sån här test bild,
och jag tror jag har fått ut den rätta horisont linjen, haha! :p
pic-från florida 2011!



twitteeer!

följ mig på twitter?, tryck hääär isf!



i live in a little house,

pic's-från yesterdayyy!



jag tog en liten sväng hit och sen dit,

kom nyss hem, fast inte från skolan, slutade den för 1 och en halv timme sen :p
tog en liten sväng in till marieberg efter skolan, fär skulle beställa nya glassögon :)
så dom kommer om cirka 2 veckor!
idag i skolan så hade jag 3 vanliga lektioner av 7 lektioner.
för hade nån teater grejsimojs, vi sulle prata om teatern vi såg förra veckan.
det var faktiskt lite roligt, för vi gjorde lite olika övningar och så :p
nu, eller om 5 min så ska jag gå ut till köket och ätaaa!
för är grymt hungrig nu, har inte ätit nått sen skollunchen :o

pic-jag just now!



nu drar jag iväg på innebandyträning!

pic-snygg tjej i träningskläder just nu!



INSPIRATION!

pic's-from we♥it, collaget är gjort av mig!



3 pic's of me today,

pic's-tagna av mig med hjälp av stativ, hihi!



himlen är klar blå idag :D

har varit en kort,lugn,bra,skrattig,full mage dag idag, haha :D
idag har jag minsan inte gått hungrig iaf!
hade HK som första lektion, då lagade vi pastasallad och smothies till efterrätt.
superduper mega gott blev det, specielt smothisarna!
sen var det även god mat skolan idag,  och så har det varit en kort dag.
så hela dagen idag har varit bra, haha :D
nu ska jag ta nån frukt, och sen gå ut och fota lite självporträtt!
är ju så fint väder ute, klar blå himel och det blåser inte ute.
så då får man ju passa på att ta kort ute ;)
pic-jag just nuuu!



peterpan-




riktigt bra spelat idag tjejer♥

matchen gick riktigt bra för både min&lagets del!
vi kämpade på ända tills signalen gick för tredje gången, är ju 3 perioder i innebandy;)
första perioden slutade 0-0, vi backar gick bort oss lite i början, men det blev bättre sen!
andra perioden slutade 1-0 till oss!, och det förkänade vi verkligen!
och tredje period slutade turligt nog 1-0 den med!! :D
så vi vann över kumla med 1-0, superduper mega bra, hihihi :)
och nu har jag precis fyllt på med lite energi, fil,flingor,bananer&socker!
ska även straxt gå och sleepaaaaa! :D
pic-från när vi vann dm finalen12!



nu drar jag iväg på maaatch!

möter kumla i 96 serien, på borta plan i skogstorpskolan!
är sjuuukt taggad nu, vi får verkligen inte förlora det här,
för vem vill förlora mot sin kompis i parallelklassen?, och sin gamla lag kompis? :p
så nu äre bara att köttaaaaa :D

pic-från dm-finalen i februari12!



pink floweeers!

pic's-tagna av mig yesterday!



i was veryveryvery hungry..

hur bra är det inte att ha en syster som lagar mat åt en när man kommer hem?
vart ju inte bara lite glad för det, för var riktigt hungrig.
var bajs mat i skolan idag, usssch, men åt iaf lite morätter! :)
skoldagen har varit som vanligt idag, förutom idrotten..
alla trodde vi skulle ha inställd, för läraren fick barn i torsdags.
men icke sa nicke, hon kom till skolan, med barnet :o
fast hon sa bara att vi skulle ha en annan lärare istället för henne nu,
och den nya vikarien körde drama/teater med oss -.-
inte alls roligt, speciellt inte när man älskar idrott, så ska man göra någe annat istället..
aja, som tur är det bara en gång till vi ska ha teater, puuuh!
pic-jag just nuuu!



a white circle,




big brother+chokladpudding=♥

pic-jag just nu, yeeeee!



3 veckor kvar till thailand!




ny glajjor kommer det bliii,

synen hade knappt ändras, tur det, haha! :D
men jag ska få nya glajjor, fast har inte bestämt mig för vilka än..
stannade kvar sen på marieberg efter synundersökningen.
så jag,mamma&syster shoppade lite!
fick med mig en skinnjacka hem, ville ha nya skor till thailand.
men hittade inga som jag fastnade för... :/
nu medans jag väntar att BB börjar så kollar jag på ponyakuten, ehehe.
pic-jag idaaag!



nu drar jag iväg till optikern!




details from my room,

pic's-från mitt rum, tagna idaaaag!



träningsvärk är inte skönt.

vaknade med världens träningsvärk i vaderna i morse, jädra trappor..
fast vart inte förvånad, förstog att jag skulle få det från igår, haha:p
sitter och kollar på vasaloppet just nu, kul?
nae, inte direkt, men orkar inte sträcka mig efter fjärrisen.
fast kollar inte så mycket, för kollar mer på datorn, eheh:)
har även nu på morgonkvisten hunnit fotat lite, så lägger upp lite bilder snart!
nu ska jag försöka sträcka mig efter fjärrisen,
för fan vad vasaloppet är tråkigt..
pic-jag just nuuu!



a sleepy girl.

nu kryper jag ner i min säng efter en väldigt lååååång dag!
kommer nog somna riktigt snabbt,
för har ju rört på mig nästan exakt hela dagen, haha :p
hoppas ni har haft en super dag, pusss&godnatt♥

pic-från i helgen!



tryck på f5!

ville ha en lite mer vårig header, så jag gjorde en ny!
men den ser nästan likadan ut som den förra..
förutom andra bilder,ljusare färger på bokstäverna och nåra texter i den :)
såå, tycker ni den blev bättre eller sämre? :p




that awkward moment..




flyger iväg till ett varmt land,

pic's-tagna av mig höromdagen!



nu är jag hemma efter en låååång dag!

lite surt när man skriver ett super långt inlägg på mobilen, och sen råkar trycka på edit istället för done, så allt radderas.. så igentligen skulle det kommit ut ett inlägg runt 2 tiden. men orkade inte skriva om det, och så var jag väldigt stressad då så jag hann inte heller. men iaf inge mer snack om det nu! gick upp tidigt imorse, runt 8, för sen vid 9/halv 10 stack vi in till örebro för att hjälpa faster ann-louise med flytten. fast det var inte bara min familj som hjälpte till utan min andra faster, min farbror och ann-louise kompis!, tog cirka 2 timmar att tömma hela lägenheten. tänk att jag gick upp&ner för trappor i 2 timmar, och hon bor längst upp på tredje vånningen -.-, men sen när vi hade tömt lägenheten så åkte vi till hennes nya, och samma sak där så skulle hon bo på tredje vånningen, fast där hjölpte jag bara till 1 timme att bära in allt. för sen drog jag&mamma iväg på match! spelade mot arboga, i 97 serien på hemmaplan. (jag vet att du kommer bara läsa det här av inlägget ;) )var inte speciellt så taggad till den matchen, men det gick ändå bra :), vi vann med 5-0, hihi!, och efter matchen så stannade hela laget kvar för vi skulle äta lite och sen kolla på en film som en pappa i laget hade spelat in när vi hade kört mot kumla sist. lite smått roligt vare:p
nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla melo med familjen!



nu.ska.jag.sova.punkt.

har varit en riktigt bra dag idag, specielt det fina vädret får en extra tummen upp!
fast nu är det ju mörkt ute, så man ser inte det..
iaf, så ska jag gå/krypa/springa/skutta till sängen! ja, ni får fantisera vad ni tror jag gör ;)
imorron så blir det att gå upp tidigt, ska hjälpa faster att flytta!
flytten sker prick 12.00, så måste vara där runt 10 eller nått sånt...
pusss&godnatt på er♥
pic-jag just nu, hihihi♥



samma klänning men 3 olika färger.

vart helt käääär i den här klänningen när jag såg den.
och funderar att kanske ha den på skolavslutningen, långt kvar, men ändå..
fast tycker den gula och den persika färgade är lika snygga,
så isf, vet jag inte vilken jag vill ha av dom :/



it is just a waterdrop.

pic's-tagna av miiig igår!



yeah, that is how we roll it!

nu sitter jag&michelle här hemma hos mig och kollar BB!
båda två missade det igår, så vi ser på repis nu, haha;)
var ju i skolan förut idag, hade 6 lektioner :o
har haft hemkunskap,matte,mentorstid,fysik,engelska och PI!
på PI:n så gick jag runt och interjuvade nåra elever på skolan,
för vi ska ha det sen i vårat projekt! :D
vill du läsa mer om vårat projekt tryck hääääär!
iaf, nu ska jag vara social med my bestiii, haha :)
pic-från i somras, HAHAH!



tonight i will dream about you,




HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!

pic-från we♥it, men jag som satt in texten!



cheesecake, så himlaaa gott♥♥♥

kom hem för cirka en halv timme sen från träningen!
då käkade jag på direkten, för maten var redan färdig, hehe :D
och nu sitter jag och äter cheesecake, super gott!!, avundsjuk mathilda?! ;)
ska även starta big brother och kolla avsnittet som gick igår!
nej, jag är inte efter eller nått sååånt...
pic-jag höromdagen!



nu åker jag iväg och rör på fläsket!

pic-från höromdagen!



yeah, it is branches.

pic's-tagna av mig förut idag!



dockteater när man går i 8:an?

det är alltid skönt att sluta tidigare, spcielt en halv timme tidigare :D
var på en teater idag på folkets hus, och efter den fick vi sluta.
själva teatern var lite skum&mysko, men ibland så skratta man till, haha!
den handlade om gymnasiumval och spelades av 4 dockor,
bara det gjorde den skum, men sen alla ljuden och så, usch :s
kommer ju drömma mardrömmar om den i natt juu :(
men resten av dagen har varit bra!
har haft so,tyska&idrott och såklart luuunch :)
nu ska jag vara så är duktig att skriva rent en engelska sak.
har tills imorron på mig, så jag måste hinna skriva klart den nu, idag!
men innan det så går jag ut och fotar lite, hihi :D
pic-jag&älsklingen, hihihi!



RSS 2.0